Proef en beleef de Brabantse Wal

Proefmei 2017

Proef en beleef de Brabantse Wal

Proefmei laat je kennis maken met de typische streekproducten van de Brabantse Wal. En hoe kan dat beter dan bij de boeren zelf? Van klimmen naar dalen, van bossen naar polders, van water naar monumenten en van boerderijen naar culinaire hoogstandjes. 

Bijzondere locaties op de Brabantse Wal zijn gedurende Proefmei 2017 veranderd in speciale proef- en belevingspunten. Kies zelf je vervoersmiddel en laat je verrassen! Te voet, met de fiets of in de auto. Geniet van het prachtige landschap van de Brabantse Wal, daar waar Brabant Zeeland kust. Maar geniet bovenal van de befaamde streekproducten. Van de Bergse Ansjovis t/m de Europees erkende Brabantse Wal Asperge.

U beleeft Proefmei in een vrije natuur historie. Er zijn zes verschillende proef en belevingspunten. Starten kan dagelijks - gedurende het evenement - tussen 10:00 en 13:00 uur en vanaf het Markiezenhof. Daar krijgt u de 'menukaart' en route overhandigd die u kunt doorlopen. De proef- en belevingspunten zijn geopend tot 16.30uur.
Lezers van BN DeStem krijgen 50% korting op een ticket. De menukaart (met hierop de belevingspunten) krijgt u bij aanvang van de activiteit. 

BESTEL HIER